Eneba COM
 
 

Köp City of Gangsters

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bakom varje stor förmögenhet finns ett stort brott, och det får du bevisa i City of Gangsters. I det här strategi- och ledningsspelet där du spelar som chef för ett brottssyndikat får du utveckla din organisation från en liten grupp skurkar till en mäktig brottsfamilj med intresse för alla affärer i staden - särskilt de olagliga.



    Det är 1920-talet i början av förbudet. Det är dåliga affärer för många barer och bryggerier, men en stor möjlighet för dig. Sätt upp en fasad med en hemlig speakeasy och ett moonshine-destilleri på baksidan och du kommer att tjäna massor av pengar på nolltid. Du kan också smuggla importerad alkohol från andra håll, håll den bara gömd för polisen.



    När du har pengarna kan du börja anställa muskler. Ha beväpnade gorillor redo att skydda ditt företag från giriga rivaler. Bygg upp ett nätverk och muta poliserna så att de tittar åt andra hållet. Intimidera civila eller skydda dem för att förtjäna deras lojalitet - allt är upp till dig, chefen. När ditt territorium växer kommer mer pengar till dig när folk ber om skydd.

    Du måste tjäna mycket pengar under de närmaste åren eftersom förbudet upphör 1933 och det markerar också slutet för illegala speakeasies.



    City of Gangsters är ett spel med risk och belöning: om du ska tjäna mycket pengar måste du bryta mot många lagar.

    Läs mer

    De bästa priserna för City of Gangsters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om City of Gangsters

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev