Instant Gaming EU
 
 

Köp Recipe for Disaster

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i helvetets kök med Recipe for Disaster, en restaurangledningssimulering där du måste hantera alla typer av problem från både anställda och kunder. Du spelar en ambitiös kock och restaurangägare som vill bli världsberömd. Du har precis öppnat din nya restaurang och måste nu göra vad du kan för att etablera den bland den gastronomiska eliten. Detta innebär att du måste utforma stället från topp till tå, välja och finslipa din meny och hantera din personal.



    Men det är inte lätt att uppnå perfektion. Restaurangbranschen är en stressig och mördande bransch där du måste hålla inte bara dina kunder utan även dina anställda nöjda. Kommer du att kunna hantera både arbetsuppgifter och dina kunders höga förväntningar?



    Brick by brick. Designa din restaurang och bygg upp den från grunden. Utrusta köket med avancerade köksmaskiner och förse det med de färskaste ingredienserna. Inred ditt ställe för att locka hungriga gäster och få dem att komma tillbaka.



    Hired help. Hantera din personal genom att manuellt tilldela dem uppgifter eller låta dem arbeta genom en prioriteringslista. Observera bara att du måste hålla koll på deras energinivåer för att undvika utbrändhet eller sjukdom.



    Customer service. Se till att du tar hänsyn till dina kunders allergier, dieter och unika preferenser, annars kommer du att få många dåliga recensioner. Läs varje situation och reagera därefter. Med så många saker att hålla koll på kommer Recipe for Disaster alltid att hålla dig på tårna.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Recipe for Disaster

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Recipe for Disaster

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev