Eneba COM
 
 

Köp Warhammer 40,000: Mechanicus

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer 40,000: Mechanicus är ett turbaserat strategispel som utspelar sig i Adeptus Mechanicus episka värld. Som ledare för en styrka med teknikpräster måste spelarna leda sina trupper mot en fientlig AI-motståndare - samtidigt som de utforskar och låser upp ny teknik för att uppgradera sina styrkor.



    Spelet innehåller såväl taktiska strider som resurshantering och utforskning - vilket gör att spelarna kan fatta strategiska beslut som kan hjälpa dem att vinna strider och få tillgång till kraftfulla uppgraderingar. Spelarna har tillgång till kraftfulla enheter som kallas Servitors, som de kan placera ut på slagfälten samt anpassningsbara vapen och teknikuppgraderingar. Dessutom finns det gott om uppdrag och berättelsehändelser som kan slutföras för ytterligare belöningar!



    Grafiskt sett ser Warhammer 40,000: Mechanicus fantastiskt ut. Miljöerna är fulla av olycksbådande toner medan karaktärsdesignen har utformats med omsorg - vilket ger varje enhet sitt eget unika utseende och känsla. Spelets soundtrack är lika imponerande - med en blandning av intensiva melodier som passar perfekt till dess sci-fi-atmosfär!



    På det hela taget är Warhammer 40,000: Mechanicus en engagerande strategiupplevelse som ger många belöningar för dem som är villiga att investera tid i det. Med sin djupa spelmekanik, sin rika historia och sin fängslande grafik och ljud - kommer det garanterat att hålla dig underhållen i timmar i sträck!

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer 40k Mechanicus

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Warhammer 40,000: Mechanicus

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev