Instant Gaming EU
 
 

Köp Tourist Bus Simulator

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tourist Bus Simulator är ett simuleringsspel utvecklat av TML-Studios och utgivet av Aerosoft. Spelet utspelar sig i en modern europeisk stad och låter spelaren ta på sig rollen som busschaufför som driver sitt eget bussbolag och transporterar turister runt i staden.



    Spelarna måste hantera alla aspekter av sitt bussföretag, inklusive att anställa förare, köpa nya bussar och underhålla sina fordon. Spelet har en mängd olika bussar att välja mellan, var och en med sina egna unika egenskaper, och spelarna kan anpassa dem med olika färgsättningar, logotyper och tillbehör för att ge sitt bussföretag en personlig prägel.



    Spelets grafik är imponerande, med detaljerade och realistiska bilder av staden och dess olika landmärken, såsom katedraler, museer och turistattraktioner. Spelet har också realistiska vädereffekter, inklusive regn och snö, som bidrar till spelets uppslukande upplevelse.



    Tourist Bus Simulator har en stor öppen värld att utforska, med många vägar i hela staden som spelarna kan ta för att transportera turister till önskade destinationer. Spelarna måste följa trafiklagar och regler när de kör, se till att undvika olyckor och hålla tidtabellen för att hålla sina passagerare nöjda.



    Spelet har också en dag- och nattcykel, vilket ger spelet ytterligare ett lager realism. Under dagen kan spelarna uppleva det livliga och hektiska i stadstrafiken, medan staden på natten förvandlas till en mer lugn och fridfull miljö.



    På det hela taget ärTourist Bus Simulator ett engagerande och realistiskt simuleringsspel som ger en autentisk upplevelse som busschaufför. Det är ett utmärkt val för spelare som gillar managementspel och vill fördjupa sig i en detaljerad och vackert utformad värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tourist Bus Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Tourist Bus Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev