Instant Gaming EU
 
 

Köp Djmax Respect V

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    DJMAX RESPECT V är ett spännande rytmspel för PlayStation 4 utvecklat av Neowiz MUCA. Den här titeln innehåller en enorm samling av över 200 låtar från flera artister, var och en med sin egen unika rytmiska spelstil.



    Spelarna tar kontroll över sin karaktär och måste hålla jämna steg med takten genom att trycka på knappar eller använda en controller för att matcha musiken så exakt som möjligt. När de går igenom varje låt utmanas de av olika notmönster som finns i alla former och storlekar.



    Förutom att bara spela musikaliska toner kan spelarna på DJMAX RESPECT V också anpassa sina karaktärer med hjälp av en mängd olika kostymer och tillbehör.



    Spelet är utformat för att passa både casual och hardcore spelare och erbjuder flera svårighetsgrader som kan justeras beroende på spelarens kunskapsnivå. På högre nivåer kräver högre nothastigheter ännu mer exakt timing medan bonusar och poängmultiplikatorer ger ännu mer incitament att fullända varje låt.



    DJMAX RESPECT V Innehåller även ett omfattande onlineläge där spelarna kan tävla mot varandra i rankningar eller delta i turneringar för att få extra belöningar. Med sin modifierbara grafik och energiska soundtrack erbjuder den här titeln en oförglömlig upplevelse för alla som letar efter ett intensivt rytmspel!

    Läs mer

    De bästa priserna för Djmax Respect 5

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Djmax Respect V

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev