Instant Gaming EU
 
 

Köp Skul: The Hero Slayer

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta dig an ett ondskefullt folk av människor som en odöd skelettkrigare i plattformsspeletSkul the Hero Slayer! I en fullständig rollombytning är demonerna nu de goda och människorna angriparna. När äventyrare invaderar demonkungens slott, dödar vakterna och tar kungen till fånga gör de misstaget att lämna kvar en ensam skelettkrigare som återuppstår från döden och ger sig ut på ett uppdrag för att hämnas.



    Skul är inte bara en skicklig kämpe. Du kan aktivera hans krafter genom att byta skalle; varje ny skalle ger olika förmågor, som Predator-skallen som gör dig till en kraftfull kämpe, eller en Bomber-skalle som kan spränga dina fiender i luften, eller en skallegeneral som låter dig kalla på dina egna soldater. Du kan bära och byta mellan två skallar när som helst. Hitta mer kraftfulla kranier eller uppgradera dina nuvarande kranier för att öka deras kraft.



    Plocka upp dina vapen och kämpa dig fram genom fem olika områden när du fullföljer ditt uppdrag. Konfrontera de onda äventyrare som har orsakat ditt riks undergång och besegra mäktiga bossar som korrumperats av Dark Prism. Använd dina skallar för att skapa kraftfulla kombinationer och besegra fruktansvärda fiender. Se upp: som ett Rogue-lite-spel kommer bossarna i Skul the Hero Slayer att vara otroligt svåra, men Skul har en fördel - han är redan död!

    Läs mer

    De bästa priserna för Skul The Hero Slayer

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Skul: The Hero Slayer

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev