Instant Gaming EU
 
 

Köp Blade Assault

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Blade Assault är ett spännande 2D-actionspel som utvecklats av TeamSuneat och publicerats av NEOWIZ. Spelet utspelar sig i en ödslig sci-fi värld där spelarna tar på sig rollen som en motståndskämpe som kämpar mot Esperanzas korrupta militär. Spelet har hyllats för sin vackra pixelkonst, engagerande spelupplevelse och utmanande nivåer.



    I Blade Assault kämpar spelarna tillsammans med sina kamrater i den farliga Undercity för att ställa den korrupta militären inför rätta. Spelet har ett stort antal vapen, uppgraderingar och förmågor som kan låsas upp allteftersom spelarna avancerar genom nivåerna. Spelarna kommer att behöva använda sin intelligens och sina strategiska färdigheter för att övervinna de hinder och fiender som står i deras väg. En av de mest imponerande aspekterna av Blade Assault är dess stridssystem. Spelet har ett smidigt kombosystem som gör det möjligt för spelarna att sätta ihop förödande attacker och kombinationer. Spelarna kan också använda ett brett utbud av vapen, inklusive knivar, pistoler och granater, för att ta ner sina fiender. Allt eftersom spelarna går framåt i spelet kommer de att låsa upp nya förmågor och uppgraderingar som gör deras karaktär starkare och mer kraftfull.



    På det hela taget är Blade Assault ett utmärkt tillskott till 2D-actionplattformsgenren för skurkar. Med sin vackra pixelkonst, engagerande spelupplevelse och utmanande nivåer kommer det garanterat att få spelarna att återkomma för mer. Om du älskar actionfyllda spel med bra stridsmekanik och en fängslande historia är Blade Assault definitivt värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blade Assault

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Blade Assault

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev