Eneba COM
 
 

Köp Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Baserat på spelmekaniken från spelen i Hyrule Warriors-serien tar Hyrule Warriors: Age of Calamity dig 100 år in i det förflutna för låta dig uppleva händelsena bakom historien i The Legend of Zelda: Breath of the Wild på egen hand. I det här nya äventyret kommer du att följa Link, prinsessan Zelda, de fyra mästarna och andra vänner när de kämpar mot horder av Bokoblins, Lynels och andra onda varelser för att hindra dem från att förstöra kungariket Hyrule.



    Hyrule Warriors: Age of Calamity är ett hack and slash-spel, och var och en av de spelbara hjältarna i spelet kommer att ha ett brett utbud av vapen och magiska krafter som de kommer att kunna använda under episka strider. När du utforskar världskartan och slutför olika scenarier och uppdrag kommer du att möta bekanta karaktärer från Legenden om Zelda-berättelsen (och en del fiender också). Spelet har också ett levelling-system vapen som låter dig förbättra dina vapen med det material du samlar in från uppdragen.



    Hyrule Warriors: Age of Calamity är inte ett vanligt Legend of Zelda-spel, men det låter dig ha väldigt roligt under tiden som du lär dig mer om historien bakom Breath of the Wild och låter dig spela som dina favoritkaraktärer från serien.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Hyrule Warriors Age of Calamity

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Hyrule Warriors: Age of Calamity

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev