Instant Gaming EU
 
 

Innehållet till Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass har avslöjats!

Innehållet till Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass har avslöjats!

Även om Hyrule Warriors: Age of Calamity inte är uppföljaren till Breath of the Wild som alla zelda-fans väntar på, är det ett ganska intressant spel för de som vill lära sig mer om Links historia. Det är helt sant att spelstilen för spelet som utvecklats av Omega Force skiljer sig helt från vad fansen av The Legend of Zelda är vana vid. Hyrule Warriors: Age of Calamity betonar handling och strid över andra faktorer, men låter fortfarande spelarna upptäcka mer om händelserna som ägde rum hundra år före Breath of the Wild och lära sig om Hyrules förflutna i ett episkt äventyr.

Med detta sagt, så var Hyrule Warriors: Age of Calamity en av de stora sevärdheterna under gårdagens Nintendo Direct, och det japanska företaget avslöjade vilken typ av innehåll som kommer till spelet under de kommande månaderna genom dess Expansion Pass.

 

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass kommer ha två omgångar med nedladdningsbart innehåll. Den första kommer den 28 maj 2021, och den kommer att utöka listan över spelbara karaktärer i spelet och lägga till nya fiender, vapen och utmaningar i Royal Ancient Lab. Senare, i november, kommer det andra partiet med innehåll att ge oss nya karaktärer, scener, och färdigheter. Om du köper Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass  innan den 28 maj får du också ett exklusivt vapen och kläder för Link.

Hyrule Warriors: Age of Calamity finns på Nintendo Switch och du kan hitta det bästa priset i vår jämförelsetjänst. Om du vill kolla in spelet innan du köper det finns det en demo av spelet tillgängligt på Nintendo eShop som ger dig tillgång till det första kapitlet.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev