Instant Gaming EU
 
 

Köp Roguebook

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Deckbuilding möter roguelike-spel i Roguebook, ett spel där du leder ett par hjältar som försöker fly från en fantasivärld i boken. En gång i tiden berördes en bok som innehöll alla Faerias legender av magi och blev en levande, tänkande varelse. Den har fångat dig i sina förtrollade sidor. Nu måste du hitta vägen ut.



    Choose your protagonist. Välj mellan sex par av hjältar, var och en med sin egen kortsamling, ett unikt färdighetsträd och sin alldeles egna relik av makt. Den som är längst fram skyddar den som är längst bak, och ni kan byta om det behövs. Använd dina karaktärer strategiskt: vissa kort är bättre om de spelas av den ena karaktären än av den andra.



    Strategically build your deck. Samla och sätt ihop däck från över 200 kort som du kan uppgradera med ädelstenar. Bygg din kortlek klokt eller dö och tvingas börja om från början. Som ordspråket säger, vet när du ska hålla dem och vet när du ska lägga dem.



    Explore a storybook world. Sidorna i Roguebook är procedurellt genererade kartor med sexkantiga plattor. Med hjälp av magiskt bläck kan du avslöja mer av kartan med tiden. Upptäck köpmän, ruiner att utforska och andra slumpmässiga möten.

    Läs mer

    De bästa priserna för Roguebook

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Roguebook

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev