Instant Gaming EU
 
 

Köp Insurmountable

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Är du redo att försvinna i tomma luften?Insurmountable är ett roguelike-spel om bergsklättring där varje beslut räknas och varje felsteg kan bli ditt sista.



    Insurmountable sätter dig i rollen som en av tre bergsklättrare, var och en med sina egna specialiserade förmågor. Ditt mål är att bestiga tre berg och överleva tills du når den säkra zonen. Eftersom detta är ett roguelike-spel är varje berg procedurellt genererat så du kan inte förlita dig på att memorera rutter för att rädda ditt liv. Istället måste du balansera din energi, värme, mat och förnuft tills du når ditt mål.



    Ingen resa är någonsin likadan som den andra. Du möter oförutsägbart väder, dag- och nattcykler och andra slumpmässiga händelser. Under varje klättring möter du möten som kan hjälpa dig eller inte, som utforskbara grottsystem, ruiner, vilda djur eller till och med skatter. Det finns risker och belöningar med dessa val. Kommer du att riskera att utforska dessa platser eller kommer du att försöka fortsätta? En felaktig sväng i en snöstorm, ett missat skydd och det är slutet för dig.



    Insurmountable kommer att utmana dig med ständigt föränderliga händelser och faror. Kommer berget att bli din triumf eller din grav?



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Insurmountable

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Insurmountable

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev