Instant Gaming EU
 
 

Köp Call of Duty: Infinite Warfare - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kriget lockar dig än en gång. Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass ger 4 DLC-utökningar till grundspelet i ett paket, inklusive helt nya flerspelarkartor och massor av zombies-innehåll. Som en bonus ger Season Pass också 10 sällsynta Supply Drops samt 1 000 bonus Salvage Credits för att skapa nya prototyper av vapen.



    DLC 1: Sabotage - innehåller fyra nya flerspelarkartor: Noir, Renaissance, Neon och Dominion, varav den sista är en omstart av den klassiska CoD Modern Warfare 2-kartan Afghan.



    Dessutom ingår den andra delen av serien med zombie-skräckfilmer: Rave in the Redwoods, där karaktärerna från föregående del kastas in i en ravefest fylld av otacksamma döda.



    DLC 2: Continuum - innehåller fyra nya flerspelarkartor med sci-fi-tema: Turista, Archive, Scrap och Excess, en omstart av COD: Modern Warfare 2-kartan Rust. Zombie-skräcktemat fortsätter med Shaolin Shuffle, som utspelar sig på de elaka gatorna i 1970-talets New York.



    DLC 3: Absolution - innehåller fyra flerspelarkartor som utspelar sig på exotiska platser: Bermuda, Permafrost, Fore och Ember, en omstart av den klassiska kartan Resistance från CoD: Modern Warfare 3. Nästa del av zombietemat är Attack of the Radioactive Thing! som följer karaktärerna i en stad på 1950-talet som belägras av muterade zombier.



    DLC 4: Retribution - innehåller fyra nya flerspelarkartor med postapokalyptiskt tema: Carnage, Altitude, Depot 22 och Heartland, en omstart av den klassiska CoD: Ghosts-kartan Warhawk. Zombiekampanjen får en hårresande final med The Beast from Beyond, där spelarna kämpar mot en zombiehorde medan de är strandsatta i en utpost på en avlägsen isplanet.



    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Call of Duty: Infinite Warfare

    De bästa priserna för CoD Infinite Warfare Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Call of Duty: Infinite Warfare - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev