Instant Gaming EU
 
 

ELEX II

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    ELEX II är en uppföljare till det klassiska sci-fi-actionrollspelet ELEX från 2017 och tar spelarna tillbaka till den postapokalyptiska planeten Magalan. Du spelar hjälten Jax, erövrare av hybriden, som uppmanas att försvara världen från ett annat världsligt hot som kan svinga den mörka Elex. För att rädda planeten och din familj måste du förena Magalans splittrade fraktioner och samtidigt hitta din försvunna son Dex.



    ELEX II innehåller flera roliga element från originalet, bland annat möjligheten att flyga runt med hjälp av en jetpack. Men det förbättrar också originalet genom att lova "oöverträffad frihet" när du utforskar Magalan, samtidigt som det förbättrar stridsspelet avsevärt med ett "kraftigt förbättrat kontrollsystem" som möjliggör "flytande närstrid och distansstrid".



    ELEX II blir levande genom en handgjord värld, unika fraktioner och NPC:er som påverkas av dina beslut. Allierade kommer att reagera på dina val och kommer antingen att ansluta sig till eller lämna din sida som ett resultat av dem. Som hjälte i Magalan kommer du att ställas inför moraliska beslut och skörda deras konsekvenser. Du kommer att bära bördan av att rädda världen, inte bara dina nära och kära. Kommer du att klara av utmaningen på ELEX II?

    Läs mer

    De bästa priserna för ELEX II

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om ELEX II

    Fatum67
    Fatum67
    2022 njuk 8 22:26 dlcompare.fr
    Les graphismes ont l'air beaux, dommage que dans le trailer y a très peu d'image en jeu, difficile de juger comment est le gameplay
    Grafiken ser bra ut, men det är synd att det i trailern finns väldigt lite material från spelet, så det är svårt att bedöma hur spelet är.
    Sarge T.
    Sarge T.
    2022 njuk 7 23:56 dlcompare.com
    Don't really know much about the previous game, ELEX, so can't really say I'm particularly interested in this sequel... I mean sure; it looks acceptable, but I feel like the pricing isn't right - should be more in line with indie titles, e.g. launch price of €30 (official, not keysite). Not my type of game anyway, so either way I'd skip it probably :-)
    Jag vet inte så mycket om det förra spelet, ELEX, så jag kan inte säga att jag är särskilt intresserad av denna uppföljare... Jag menar, visst, det ser acceptabelt ut, men jag tycker inte att prissättningen är rätt - den borde ligga mer i linje med indietitlar, t.ex. ett lanseringspris på 30 euro (officiellt, inte på keysite). Inte min typ av spel i alla fall, så hur som helst skulle jag nog hoppa över det :-)
    6223b6fc1bf83@raikerz
    6223b6fc1bf83@raikerz
    2022 njuk 5 20:20 dlcompare.fr
    Que dire j'ai jouer sur ce jeu avec ma console , point positif pas de temps de chargement , si vous êtes amateur des univers du jeu skyrim cela vous conviendra mais mise a part ca le scenario ne casse pas trois patte a canard , univers post apocalyptique appréciable mais sans plus . Un bon moment de détente mais le genre de jeu qu'on oublie au bout de deux semaine
    Jag har spelat det här spelet på min konsol ett tag nu, men det är ett bra spel och jag är inte säker på att jag kommer att kunna spela det igen. Det är ett bra spel, men jag är inte säker på att jag kommer att kunna spela det igen. Jag är inte säker på att jag kommer att kunna göra det, men jag är inte säker på att jag kommer att kunna göra det.
    Akwantikos
    Akwantikos
    2022 njuk 3 21:49 dlcompare.fr
    Pas trop degueu visuellement mais le gameplay a pas l'air un peu carton d'après les tests que j'ai vu. Pourquoi pas essayer maus pas à plus d'une dizaine d'euros !
    Det är inte så dåligt visuellt, men spelupplevelsen ser inte ut att vara särskilt bra enligt de tester jag har sett. Varför inte prova, men inte för mer än ett dussin euro!
    gennyshark
    gennyshark
    2022 njuk 2 18:42 dlcompare.com
    After first chapter on 2017, we get a new threat that comes from the sky, ready to unleash the dangerous powers of the dark Elex and endanger all living beings on the planet. Let's to fight, Jax!
    Efter det första kapitlet 2017 får vi ett nytt hot som kommer från himlen, redo att släppa lös den mörka Elex farliga krafter och äventyra alla levande varelser på planeten. Låt oss slåss, Jax!
    Francisc546
    Francisc546
    2022 njuk 2 14:08 dlcompare.pt
    Had never seen anything about the game, but decided to play try the first one after seeing content from the second one and I'm hyped
    Jag hade aldrig sett något om spelet, men bestämde mig för att prova den första efter att ha sett innehållet i den andra och jag är förväntansfull.
    Movementin
    Movementin
    2022 njuk 2 12:16 dlcompare.fr
    Après avoir fait un tour sur Youtube, pour regarder des gameplay, ce jeu m'a l'air ma fois fort sympathique, hâte de voir ce que donne ce second opus ..
    Efter en tur på Youtube, för att titta på lite gameplay, detta spel verkar för mig mycket trevligt, Jag kan inte vänta på att se vad denna andra opus kommer att vara som.
    RaBlack
    RaBlack
    2022 guov 28 00:33 dlcompare.com
    I will for sure get this... I liked the first Elex game so... ;) 5/5 stars
    Jag kommer säkert att köpa den här... Jag gillade det första Elex-spelet så... ;) 5/5 stjärnor
    Gamer2021
    Gamer2021
    2021 juov 18 01:42 dlcompare.fr
    J'ai joué au premier opus "Elex 1" et j'avais bien aimée j'ai vu la bande annonce du deuxième et graphique parlent il a l'air beau j'espere qu'il sera bien.
    Jag spelade det första "Elex 1" och gillade det. Jag såg trailern för det andra och det ser bra ut.
    RaBlack
    RaBlack
    2022 ođđj 16 03:39
    I liked the different fighting system on Elex (one) so I think this will be good. Looking forward for this.
    Visa fler kommentarer
    • Samma serie
    • Elex
      46kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev