BG PPC IG EN
 
 

Köp Undisputed

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Testa dig själv i ringen med den mest autentiska boxningssimulatorn som någonsin gjorts. Undisputed är en uppslukande simulator som skapats med hjälp av riktiga boxare och boxningsorganisationer, och som även är licensierad för att innehålla mer än 50 boxare, inklusive legender som Muhammad Ali och Sugar Ray Robinson, och moderna hjältar som Canelo Alvarez, Terence Crawford och Tyson Fury.



    Undisputed har flera lager när det gäller dess kampmekanik. Boxningsringen är ett slagfält där generalism spelar lika stor roll som fysisk förmåga. För att effektivt övermanna din motståndare använder du ett unikt fotarbete som gör att du kan röra dig lätt runt i ringen. Använd 60 sorters slag som varierar i vinkel och räckvidd. Öva på att sätta upp fällor, finter och kontringar för att förvirra och trötta ut din motståndare. Utför vävningar, undanflykter, svängningar och blockeringar till defensiv perfektion. Håll koll på din uthållighet under matchen med hjälp av Adrenaline-systemet. Upplev ett fysikdrivet system där slag kan gå runt eller till och med tränga igenom vakter. Och förundras över de fantastiska sevärdheterna och ljuden i ringen, från strålkastarljus till jublande folkmassor.



    Undisputed är ett spel gjort för hängivna boxningsfans och låter dig bli vad du alltid velat vara: den obestridda mästaren i ringen.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Undisputed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Undisputed

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev