Instant Gaming EU
 
 

Köp Beyond Contact

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du gillar klassiska sci-fi-serier är Beyond Contact ett spel för dig. I det här överlevnadsäventyret tar du rollen som Quinn Hicks, en elitmedlem i en expeditionsstyrka som har till uppgift att resa till planeten Ketern för att stoppa en kris som hotar invånarnas liv. När du anländer till Ketern upptäcker du att en märklig energi som emanerar från planetens djup håller på att bryta sönder den. Du måste utforska planetens främmande biomiljöer och ta reda på ursprunget till detta katastrofala hot.



    Beyond Contact är ett oförlåtande överlevnadsspel som kastar en procedurellt genererad utomjordisk värld på dig som du ska upptäcka. Utrustningen till ditt förfogande är begränsad, men du kommer att kunna samla resurser och tillverka allt du behöver för att klara ditt uppdrag. Du kommer att behöva bygga upp en operationsbas genom att samla in alla typer av resurser och utveckla ny teknik med de exotiska material du har till hands.



    Även om du försöker hjälpa dem att överleva genom att rädda deras planet kommer inte alla invånare i Ketern att vara vänliga. Många av dem kommer att vara aggressiva mot dig och du kommer att behöva kämpa för ditt liv ganska ofta. När det inte är arga utomjordingar kommer det att vara dödliga rovdjur eller oväntade miljöfaror som hotar ditt liv, så det är bäst att du är redo att dö, eftersom Beyond Contact inte är ett lätt äventyr.



    Med 3D-grafik som påminner om gamla serietidningar ärBeyond Contact en överlevnadsupplevelse som du kommer att njuta av ensam eller med vänner i kooperativt flerspelarläge. Har du vad som krävs för att rädda Ketern från undergång?

    Läs mer

    De bästa priserna för Beyond Contact

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Beyond Contact

    saury
    saury
    2021 čakč 27 12:20 dlcompare.com
    nice gameplay and graphic, kinda remind me to ark (I dunno why dont ask me)
    Bra spelupplägg och grafik, påminner mig lite om Ark (jag vet inte varför, fråga mig inte).
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev