BG PPC IG EN
 
 

Köp Saints Row

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Third Street Saints är tillbaka till sina rötter påSaints Row. Den nyaste delen är en nystart av den ursprungliga serien och går bort från den överdrivna humorn och galenskapen i de senare uppföljarna till förmån för ett mer jordnära tillvägagångssätt. Medan du i de tidigare avsnitten fick skjuta igenom arméer, få superkrafter för att bekämpa utomjordiska inkräktare och till och med åka till helvetet och slåss mot Satan, handlar den nyaSaints Row mer om revirstrider, att vinna respekt och att tjäna massor av pengar så snabbt som möjligt. Enligt Jim Boone, Chief Media Officer:




    "[Vi ville] gå tillbaka till vårt ursprung och återgå till den mer moderna kriminalvinkel som vi älskar och som Saints Row är känt för."




    Spelet kommer att innehålla en helt ny handling och nya karaktärer. Som Boss of the Saints samlar du dina vänner för att bygga upp ett gäng från grunden, köpa egendom och göra dig av med våldsamma rivaler på gatorna. Miljön kommer att vara Santo Ileso, en stad med nio distrikt som påminner om Las Vegas och Kalifornien.



    Allt kommer inte att vara annorlunda. Du kommer fortfarande att kunna anpassa din Boss-karaktär helt och hållet, från kön till personlighet. Du kommer fortfarande att spela minispel som Insurance Fraud, där du försöker lura försäkringsbolag med självförvållade skador. Och än en gång kommer du att vara din egen chef och höja ditt lilla nystartade gäng till ett kriminellt imperium. Gör dig redo för en helt nySaints Row.

    Läs mer

    De bästa priserna för Saints Row

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Saints Row

    62906f2a9fd92@▽ 「arko piktuviry」
    62906f2a9fd92@▽ 「arko piktuviry」
    2022 mies 27 08:30 dlcompare.es
    Tiene pinta de ser un juego desenfadado y divertido, a ver si después de esta entrega llega la remasterización de Saints Row 2.
    Det ser ut att vara ett lättsamt och roligt spel, vi får se om det här spelet kommer att följas av en remastering av Saints Row 2.
    jail le tricheur
    jail le tricheur
    2022 mies 26 02:43 dlcompare.fr
    j'ai un ami qui jouais beaucoup a ce jeux et l'aimais beaucoup. je devrai l'essayer un jour et voir ce qu'il vaut. Ainsi voir si moi aussi j'aimerai le jeu ou non.
    Jag har en vän som brukade spela det här spelet mycket och gillade det mycket. Jag måste prova det någon gång och se vad det är värt. Jag vill se om jag också kommer att gilla spelet eller inte.
    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2022 mies 24 21:52 dlcompare.com
    Since the game is not out yet the only thing I can say is that I think it's time for a new Saint Row game. I hope it's closer to the originals rather than the latest games.
    Eftersom spelet inte är ute ännu är det enda jag kan säga att jag tycker att det är dags för ett nytt Saint Row-spel. Jag hoppas att det ligger närmare originalen än de senaste spelen.
    icham57
    icham57
    2022 mies 23 19:03 dlcompare.fr
    J'aurais préferer un bon vieux jeu de gangster comme Saints Row 1/2 mais j'ai bien aimé aussi le coté de timbrer sur Saints Row The Third et il a l'air d'avoir le même gameplay que le prochain.
    Jag skulle ha föredragit ett gammaldags gangsterspel som Saints Row 1/2, men jag gillade också stämplingssidan i Saints Row The Third och det verkar ha samma spelupplägg som nästa.
    sjlfifjk
    sjlfifjk
    2022 mies 21 16:10 dlcompare.es
    sin tener un Xbox a mano, googleó un emulador para sí mismo, ¡y también puede SR!! la alegría no era el límite (aún así, después de pasar 2-3-4-GOOH, hubo una oportunidad de ver los orígenes de la serie, sin comprar una pieza de hierro separada), hasta que comenzó el paso. espeluznante reducción de FPS a 10, el retraso del sonido del material de archivo en los rodillos del juego, las salidas al final de la misión..pero, todo esto no es un reclamo al j
    eftersom han inte hade en Xbox till hands, googlade han en emulator för sig själv, och kan också SR!!!! glädje var inte gränsen (fortfarande, efter att ha passerat 2-3-4-GOOH, det fanns en möjlighet att se ursprunget till serien, utan att köpa en separat bit av järn), tills passagen började. läskiga FPS minskning till 10, ljudet fördröjning av filmerna i spelet rullar, avgångarna i slutet av uppdraget..men, allt detta är inte ett anspråk på j
    Miraï
    Miraï
    2022 mies 21 15:55 dlcompare.fr
    Super jeu toute cette série est génial c'est un mélange entre le ridicule et gang c'est toujours un régale
    Fantastiskt spel hela serien är fantastisk det är en blandning mellan löjligt och gäng det är alltid en njutning
    Ahriman
    Ahriman
    2022 mies 19 22:14 dlcompare.com
    the game might not have a bustling city like previous title but i have confidence the game will hold up to its potential
    spelet kanske inte har en livlig stad som tidigare titlar, men jag är övertygad om att spelet kommer att hålla sin potential.
    Luiser
    Luiser
    2022 mies 19 22:08 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Athemith
    Athemith
    2022 mies 19 19:54 dlcompare.fr
    Le retour des saints, enfin :) J'ai hâte de tester cette nouvelle version. Après le 3, le 4 et gat out of hell, je vais passer de bonnes heures de jeu. Un incontournable :)
    De heliga återvänder äntligen :) Jag längtar efter att få prova den nya versionen. Efter 3, 4 och gat out of hell kommer jag att tillbringa några bra timmar med att spela. Ett måste:)
    gennyshark
    gennyshark
    2022 mies 19 17:28 dlcompare.com
    Let's play this last episode of the Tee Saints serie and 'Be Your Own Boss' as the watchword of this chapter says! Not only city, but deserts and other were we can combat and raise our gang. And millions of personalizations!
    Låt oss spela detta sista avsnitt av Tee Saints-serien och "Be Your Own Boss", som det står i detta kapitel! Inte bara staden, utan även öknar och andra platser där vi kan slåss och uppfostra vårt gäng. Och miljontals personaliseringar!
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Saints Row
    • Kategorier : Action , Äventyr , Sandbox
    • Utgivare : Deep Silver
    • Utvecklare : Deep Silver Volition
    • Läge(n) : Solo, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2023 borgemánnu 24
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • OS : Windows 10 64bit
      • CPU : Intel Core i5 12600 / AMD Ryzen 7 5800X
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce RTX 3080TI / Radeon RX 6800XT
      • Lagring : 50 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev