Instant Gaming EU
 
 

Köp Wartales

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wartales är ett rollspel med öppen värld som utspelar sig i ett vackert medeltida universum. Under de senaste hundra åren har befolkningen i Edoran Empire decimerats av en fruktansvärd pest. Regeringsstrukturen var i spillror, och oroligheter och kaos har spridit sig över världen,.som nu domineras av legosoldatband och skrupelfria banditer. I detta farliga scenario är du ledare för en grupp legosoldater och ditt uppdrag är att leda dem till ära samtidigt som du håller deras väskor fulla. Du och dina män är inte speciella, bara härdade män som försöker förtjäna sin försörjning med alla medel i en fientlig värld.



    I Wartales kan du utforska världen som du vill och ta dig an olika uppdrag. Du kan acceptera kontrakt från olika fraktioner, samla in bounties från tjuvar och göra vad som helst för att få vinst. Pengarna du samlar in används för att rekrytera fler personer till ditt band, köpa bättre utrustning och utöka ditt legosoldatläger med bekvämligheter för att hålla dina män nöjda. I strid kommer du att ta upp dina fiender i taktiska turbaserade strider, där din strategi kommer att avgöra om du lever eller dör.



    Med en vidsträckt värld att utforska och massor av utmanande möten att möta är Wartales ett utmanande äventyr i en hård värld. Är du modig nog att leda dina män till ett ärofyllt öde?

    Läs mer

    De bästa priserna för Wartales

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Wartales

    Gamer2021
    Gamer2021
    2021 juov 26 00:02 dlcompare.fr
    J'ai tester le jeu il est a la hauteur de mes attente
    Jag har testat spelet och det lever upp till mina förväntningar.
    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 22 09:51 dlcompare.com
    I'm excited to play this open world RPG with survival elements by Evoland's creators. I want to see how this french team have reinvented combats, party and story.
    Jag ser fram emot att spela detta öppna rollspel med överlevnadsinslag av Evolands skapare. Jag vill se hur detta franska team har återuppfunnit strider, party och berättelse.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev