Eneba COM
 
 

Köp Northgard

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Northgard är ett fängslande strategispel med vikingatema som blandar överlevnad och stadsbyggande. Led en modig klan av vikingar in i ett okänt land med målet att etablera en framgångsrik bosättning.



    Gameplayet består av resurshantering och taktisk strid. Spelarna måste också nivåanpassa sina bosättningar & uppgradera sina byggnader för att överleva mot den hårda miljön och fientliga styrkor.



    Grafiskt sett ser Northgard fantastiskt ut - med verklighetstrogna bilder och realistiska animationer som ger världen liv. Spelets soundtrack bidrar till atmosfären med sina melodiska låtar och autentiska ljudeffekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det olika specialförmågor som hjälper spelarna att få ett övertag över motståndarna. Detta kräver noggrann planering för att överleva mot alla odds och nå seger!



    På det hela taget kommer Northgard garanterat att tilltala alla som gillar strategispel. Med sina fängslande strider och djupa spelupplägg kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både unga och gamla spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Northgard

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Northgard

    Verifierat konto
    AlepH
    AlepH
    2018 ođđj 15 15:23 dlcompare.fr
    Très bon jeu, qui évolue toujours. Assez prenant. Vivement que la campagne soit implémentée !
    Mycket bra spel, som hela tiden utvecklas. Ganska beroendeframkallande. Jag kan inte vänta på att kampanjen ska genomföras!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev