Eneba COM
 
 

Köp FINAL FANTASY V

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela ett stycke historia med ett klassiskt JRPG: Final Fantasy V, nu tillgängligt för PC! Med omgjord 2D-grafik och ljud och enkel spelupplevelse. Dyk ner i den magiska världen som är baserad på 1992 års version av spelet.



    Kungen av Tycoon har försvunnit efter att ha åkt på ett uppdrag för att bevara balansen i världen. En ung man, hans Chocobo och deras grupp vänner ger sig ut på ett djärvt uppdrag för att rädda världen i hans ställe. Ödet och höga äventyr väntar!



    FFV bevarar jobbsystemet från den tidigare utgåvan och ger spelarna möjlighet att välja färdigheter från andra jobb, en mekanik som behålls av spel som Final Fantasy Tactics. I FFV kan du bygga karaktärer som bäst passar din spelstil.



    Den remastrade Final Fantasy V har uppdaterad grafik baserad på design av den ursprungliga Final Fantasy-artisten Kazuko Shibuya och en remastrad version av Nobuo Uematsus musik. Dessutom ingår ett förbättrat användargränssnitt, bättre spelupplevelse, ett alternativ för automatisk strid och mycket mer. Spelare får också ett uppslagsverk för fiender, ett bildgalleri och en musikspelare.



    Den remastrade Final Fantasy V ger detta mästerliga JRPG en ny publik samtidigt som allt som gör det charmigt och njutbart bevaras. Skåda en sann klassiker!

    Läs mer

    De bästa priserna för FINAL FANTASY V

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om FINAL FANTASY V

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev