Instant Gaming EU
 
 

Köp Seed of Life

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev hjältens resa i Seed of Life, , ett action-äventyrsspel med en berättelse där du måste tända solen igen för att rädda din planet. Du är Cora, en överlevare på den döende planeten Lumia. Utomjordingar har kommit och dränerat solens energi, och snart kommer världen att reduceras till ett livlöst skal. Men din farfar har berättat för dig legenden om en utomjordisk apparat som kallas Livets frö och som kan återuppliva en döende stjärna. Så du börjar din resa för att återskapa livets frö mitt i ett farligt land.



    A hostile post-apocalypse. Utforska en vidsträckt, halvöppen värld fylld av faror.Du har inte bara en planet som står på ruinens brant, utan de utomjordiska inkräktarna har också skickat farliga varelser som försöker äta upp allt liv som finns kvar på Lumia. Du måste ta dig förbi dessa dödliga utomjordingar om du har något hopp om att nå ditt mål. Tack och lov möter du också potentiella allierade som kan visa dig i rätt riktning.



    Adapt to the world. Genom att samla Talismaner får Cora nya kraftfulla förmågor som tyngdkraftskontroll och förmågan att se dolda föremål och vägar. För att ge kraft åt dina förmågor måste du samla in ett ämne som kallas Lumium och som finns utspridda över hela landet.



    Obstacles abound. Seed of Life är fylld av hemligheter och pussel som du måste lösa genom observation och smart plattformsspel. Utforska de bländande sevärdheterna i öknar, berg och skogar som utstrålar fara och underbara färger och ljus.

    Läs mer

    De bästa priserna för Seed of Life

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Seed of Life

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev