Eneba COM
 
 

Köp Daymare: 1994 Sandcastle

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta del av en intensiv överlevnadsskräckupplevelse i Daymare: 1994 Sandcastle. I denna föregångare till Daymare: 1998 tar du rollen som Dalila Reyes, en före detta spion som nu arbetar för en hemlig organisation som heter H.A.D.E.S. (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search). Du skickas till ett av de mest avancerade forskningscentren i USA för att undersöka vad som händer där, men ingen av dina tidigare erfarenheter har förberett dig på vad du hittar när du anländer till platsen.



    I Daymare: 1994 Sandcastle befinner du dig i en mörk och till synes övergiven militäranläggning som du utforskar. Det tar inte lång tid innan du upptäcker att du inte är ensam på denna plats. Medan du navigerar i forskningscentrets snirkliga och labyrintiska korridorer kommer du att hitta ledtrådar om vad som hände på denna hemsökta plats. Utmanande pussel och okända fasor kommer att sätta ditt förstånd och dina stridsreflexer på prov medan läskiga varelser jagar dig. Med begränsad ammunition och begränsade vapen måste du använda alla dina färdigheter för att överleva och lösa mysteriet i Daymare: 1994 Sandcastle.



    Skräckinjagande fiender, miljöpussel och en medryckande grafik som ser ut som om den är hämtad från en skräckfilm från 90-talet ger form åt en mardrömslik upplevelse i Daymare: 1994 Sandcastle.

    Läs mer

    De bästa priserna för Daymare 1994 Sandcastle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Daymare: 1994 Sandcastle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev