Eneba COM
 
 

Köp Moonlighter

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Moonlighter är ett fängslande actionrollspel som erbjuder en unik blandning av dungeon-crawling och butiksförvaltning. Spelet har utvecklats av Digital Sun och har fångat spelarnas fantasi med sitt engagerande spel, sin vackert utformade grafik och sina många olika funktioner.



    En av de mest intressanta funktionerna i spelet Moonlighter är spelet om butiksförvaltning, där spelarna måste sköta sin butik under dagen, interagera med kunder och sätta priser på olika föremål. När solen går ner tar spelet en helt annan ton och blir en dungeon crawler där spelaren måste kämpa och plundra sig fram genom förrädiska miljöer.



    Som butiksägare och äventyrare måste spelaren samla resurser och värdefulla föremål från dungeonutforskningen och ta med sig dem tillbaka till butiken för att sälja och för att hantera sitt lager. Detta ger spelet ett unikt djup och kräver att spelaren tänker på sin lagerhantering, balanserar tillgängligt utrymme och föremålens värde samt kundernas behov och förväntningar.



    Spelet ger spelarna en rad olika vapen, rustningar och prylar att samla, utforska och experimentera med. Stridsystemet är snabbt och kräver att spelarna är taktiska och exakta när de kämpar sig igenom en mängd olika fiender och minibossar.



    Moonlighter är också känt för sin fantastiska handritade grafik och medryckande ljuddesign. Spelets grafik är vackert återgiven och ger liv åt spelets finurliga och spännande värld på ett djärvt och levande sätt. Musiken och ljudeffekterna är lika imponerande, med ett spöklikt och atmosfäriskt soundtrack som bidrar till spelets unika charm.



    Sammanfattningsvis är Moonlighter ett innovativt och engagerande actionrollspel med en unik blandning av äventyr, dungeon-crawling och butiksförvaltning. Med sin snygga grafik, frodiga ljuddesign och spännande spelupplevelse kommer spelet garanterat att glädja fans av rollspelsgenren och alla som letar efter en fräsch och utmanande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Moonlighter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Moonlighter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev