Instant Gaming EU
 
 

Köp Children of Morta

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Children of Mortakommer i sommar!



    Spelets slogan är "Detligger i familjen", och det verkar så. Familjen Bergson har i flera generationer varit Mount Mortas väktare och beskyddare. De är väktare av det mystiska berget samt landet runt omkring det. Nu står de dock inför den farligaste av prövningarna som en familj. Korruption hotar att förvandla berget de skyddar till en monsterfylld mardröm.



    Bli en del av resan för en familj av hjältar och rädda Mount Morta från korruption och kämpa för att skydda landet och människorna du älskar. Utforska farliga fängelsehålor fulla av mörka varelser och upptäck den dolda sanningen bakom korruptionen. Dungeonerna är vackert gjorda och procedurellt genererade för att garantera en unik spelupplevelse när du lämnar Bergsons hem.



    Var och en av familjemedlemmarna har en distinkt kampstil, bakgrund, expertis och personlighet. Du måste använda dina färdigheter på bästa sätt om du vill bli den väktare du behöver vara för att rädda dina nära och kära från katastrof.



    Bevittna Bergson-familjemedlemmarnas känslor och följ deras historia när de kämpar för att hjälpa varandra att återföra fred till det en gång så vackra berget.

    Läs mer

    De bästa priserna för Children of Morta

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Children of Morta

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev