Instant Gaming EU
 
 

Köp South of the Circle

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    South of the Circle är ett visuellt imponerande äventyrsspel som säkert kommer att fånga fantasin hos både entusiastiska spelare och tillfälliga spelare. Spelet har utvecklats av 11 bit studios och har en djup berättelse som kretsar kring två akademiker från Cambridge, Peter och Clara. Spelet utspelar sig mot bakgrund av en politisk konflikt och utforskar komplexa teman som karriär, kärlek och val.



    I grunden är South of the Circle en kärlekshistoria. Peter och Clara slits mellan de löften de har gett varandra och kraven i sina respektive karriärer. När spelarna reser med dem genom Antarktis hårda terräng kommer de att tvingas konfrontera de val de har gjort och de konsekvenser som dessa val har haft för deras liv.



    Spelet har en unik spelmekanik som skiljer det från andra äventyrsspel. När spelarna navigerar genom det antarktiska landskapet kommer de att stöta på en rad förgrenade vägar som leder dem till olika resultat. Dessa val ändrar berättelsens riktning och tvingar spelarna att överväga vilken inverkan deras beslut har på karaktärerna och världen omkring dem. Med sin fantastiska grafik, övertygande berättelse och innovativa spelmekanik är South of the Circle ett spel som man inte får missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för South of the Circle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om South of the Circle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev