Instant Gaming EU
 
 

Köp Flynn: Son of Crimson

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    När Zealock, en ond herre av The Scourge, försöker invadera den fredliga världen Rosantica, reser sig Flynn och hans fyrbenta följeslagare för att stoppa dem. Flynn: Son of Crimson är ett 2D-plattformsspel som förflyttar dig till en fantasivärld i ett episkt äventyr. Följ med Flynn och hans djurkamrat Dex när de navigerar genom unika regioner fulla av mysterier, dödliga fällor och horder av fiender.



    Flynn kommer att ha tre kraftfulla vapen till sitt förfogande, som alla drivs av crimson energi. Han måste behärska användningen av dem om han vill gå segrande ur striden mot Zealocks hantlangare. Crimson Sword är ett balanserat vapen som låter Flynn rusa genom sina fiender samtidigt som han hugger ner dem. Crimson Axe är ett kraftfullt vapen som kan bryta alla försvar med sina brutala slag. Slutligen är Crimson Claws brinnande hastighet tillräcklig för att släppa loss en flodvåg av attacker som kommer att förvirra vilken fiende som helst. Om dessa inte är tillräckliga kan Flynn kalla Dex att slåss tillsammans med honom och rida henne för att få tillgång till en mängd olika slag för att överväldiga sina fiender.



    När Flynn och Dex utforskar Rosantica kommer de att låsa upp kraftfull elementär magi för att spränga sina fiender med eld, is och blixtar. Följ med dem i detta unika äventyr och hjälp dem att återställa freden på Flynn: Son of Crimson.

    Läs mer

    De bästa priserna för Flynn Son of Crimson

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Flynn: Son of Crimson

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev