Eneba COM
 
 

Köp Despot's Game: Dystopian Army Builder

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Despot's Game: Dystopian Army Builder är ett taktik- och arméspel med en skurkroll där du måste vägleda människor och offra dem genom procedurella fängelsehålor och möta fiender och andra spelare.



    Försök att inte dö i detta galna spel medan du guidar en grupp nakna människor som just vaknat upp i en märklig postapokalyptisk labyrint. Välj de vapen du vill ha och förvandla dina människor till mäktiga trollkarlar, krigare, ninjor, kultister och dussintals andra. Det finns tusentals sätt att bygga din stora armé på, genom att välja perks och klasskombinationer. Taktiska strategier i denna indirekta strid är nyckeln till framgång. Skydda dina kallelser, sikta med dina matkastare och befäst dina linjer med kylskåpsförflyttare.



    Varje gång du spelar ett nytt spel kommer du att möta olika slumpmässigt genererade fängelsehålor, och det finns ingen chans att dina människor hittar en väg ut ur labyrinten, och även om de gör det finns det många sätt att dö i Despot's Game: Dystopian Army Builder.



    Om du lyckas överleva denna galna labyrint kommer du att möta andra spelares skapelser i slutspelets innehåll. Det kan bara finnas en vinnare efter att ni mött varandra till döds.

    Läs mer

    De bästa priserna för Despot's Game Dystopian Army Builder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Despot's Game: Dystopian Army Builder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev