Eneba COM
 
 

Köp Gravewood High

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skolan är ett helvete i Gravewood High, ett överlevnadsskräckspel där du och upp till fem vänner försöker fly från en psykotisk lärare och hans labyrintliknande skola. Du kämpar för ditt liv när du vandrar genom helt förstörbara miljöer fyllda av fällor och pussel och hoppas på en chans att fly.



    Flera elever - inklusive du - har försvunnit i Gravewood High, kidnappade av en galen vuxen som heter Mr Hyde. Han styrs av en intelligent och obeveklig AI och kommer att jaga er alla, en efter en. Dessutom har själva skolan förvandlats till en slags labyrint fylld av dödliga fällor - sågar som kommer ut ur golven, smala balkar som broar och mycket mer. Även till synes säkra platser kan ha fällor när du minst anar det. Det beror på att placeringen av fällor, föremål och pussel kan förändras mellan matcherna!



    Ta reda på hur ni kan fly från Mr Hyde genom att lösa pusslen tillsammans. Observera dock att även en av er kan förråda resten genom att fly på egen hand och lämna dig åt ditt öde.Lita inte på någon när du går in på Gravewood High!

    Läs mer

    De bästa priserna för Gravewood High

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Gravewood High

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev