Eneba COM
 
 

Köp Catizens

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg upp en stad som helt och hållet drivs av katter i Catizens, en stadsbyggar- och kolonisimulering där alla dina invånare är söta och lurviga katter.



    Bygg en stad för dina kattlika invånare och se till att den överensstämmer med deras preferenser och personligheter. Varje katt i din vård har specifika behov som du måste uppfylla för att hålla dem lyckliga. Det sista du behöver är en stad med olyckliga och olydiga katter!



    Designa dina egna kattmedborgare genom att välja deras färger, kroppar och ansikten. Du kan också utforma din stad genom att placera byggnader, växter och alla möjliga dekorationer som ökar dina medborgares lycka.



    Innan du vet ordet av kommer dina katter att ägna sig åt olika typer av yrken: jordbruk, hantverk och handel är alla en del av spelet. Sätt dina bästa katter i ledande positioner så slipper du mikrostyrningen av din stad.



    Utöka din stad, ge dig ut på sidouppdrag och leta efter skatter i utkanten av din koloni. Det finns så mycket att göra med din bosättning, så kom igång med din unika kattkoloni i Catizens.

    Läs mer

    De bästa priserna för Catizens

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Catizens

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev