Instant Gaming EU
 
 

Köp Revival: Recolonization

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Revival: Recolonization är ett 4X-strategispel som utspelar sig i en postapokalyptisk version av vår planet. En fruktansvärd katastrof har nästan utplånat mänskligheten och du måste leda en grupp överlevande och återuppbygga civilisationen. Välj en Emisary som kommer att fungera som din avatar i denna ödelagda och kaotiska värld och få dem att vägleda dina anhängare. Utforska de omgivande territorierna, gör anspråk på dem och bygg bosättningar som kommer att växa till en blomstrande metropol.



    Världen Revival: Recolonization har genomgått traumatiska förändringar som dramatiskt har förändrat dess landskap och klimat. Du måste anpassa dig till ständigt föränderliga förhållanden och vara beredd på det värsta. Fruktansvärda bestar och andra märkliga varelser strövar runt i världen, och du måste bygga en armé för att möta dem i taktiska strider.



    Forska i ny teknik som gör att du kan föra din civilisation framåt genom tiderna och föra mänskligheten tillbaka från mörkret genom att utveckla en ny civilisation som kan återkolonisera världen.



    Revival: Recolonization är en ny twist på 4X-strategi genren som introducerar originella mekanismer för att leverera en uppfriskande och underhållande upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Revival Recolonization

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Revival: Recolonization

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev