Instant Gaming EU
 
 

Köp Time Loader

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta kontroll över en leksak som skickas tillbaka till det förflutna för att förhindra en tragedi på Time Loader. I det här berättelsedrivna pusselplattformen spelar du som en liten leksakskran som skickas tillbaka till 1995 på ett viktigt uppdrag - att förstöra en annan leksak och på så sätt förhindra en olycka i framtiden. Du måste använda alla medel som står i din makt för att klara detta uppdrag, men var försiktig med vad du gör. Att ändra historien kan få allvarliga konsekvenser!



    Utforska världen som en liten leksak, hitta verktyg och anpassa dig till din omgivning efter behov. Använd boosters, gripkrokar och dussintals andra uppgraderingar för att lösa pussel och ta dig förbi hinder. Se bara upp för den där irriterande katten!



    Det här är det förflutna, så dina val spelar roll. Berättelsen kommer att följa förgrenade vägar som är beroende av dina beslut, och även den minsta förändring du gör i det förflutna kan orsaka en krusningseffekt på framtiden. För att hålla dig till ditt uppdrag kan du lyssna på berättaren när du går på din resa.



    Framför allt kan du njuta av den nostalgiska resa som åskådningarna och ljuden från mitten av 1990-talet ger dig. Time Loader är fullmatad med så många bilder, föremål, leksaker, musik och referenser till den tiden att det nästan är som om du verkligen reste till det förflutna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Time Loader

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Time Loader

    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2021 skáb 30 19:28 dlcompare.com
    Fun game if you like to think a little bit!
    Kul spel om du gillar att tänka lite!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev