Instant Gaming EU
 
 

Köp HordeCore

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa dig fram genom en zombieinfekterad postapokalyps i HordeCore, ett absurt roligt sidscrollspel med rollspel, basförvaltning och ett kortspel att samla in. Zombierna har tagit över och det är kaos på gatorna. Du måste samla allierade, bygga en uppgraderbar bosättning och tillverka utrustning som hjälper dig att överleva.



    Led ett team av överlevande genom den urbana ödemarken och skjut ner horder av odöda när de kommer skrikande mot dig. Gå ut varje dag för att söka efter förnödenheter i en oändlig procedurellt genererad värld. Ta med dig allt byte du hittar tillbaka till din bas, men var försiktig - i en zombieapokalyps är du aldrig säker! Zombies kommer från alla håll, även från bakgrunden, så var på alerten.



    Du behöver inte bara dessa material för att tillverka vapen och annan utrustning, du behöver dem också för att uppgradera din bas och göra den mer användbar. Du kan också hitta och rekrytera andra överlevande till din sak, och så småningom bygga upp ett team som kan möta de tuffaste utmaningarna som de döda kan ge dig.



    Och om det inte räcker har HordeCore också ett samlarkortspel med över 60 kort. Varje föremål, karaktär eller Hordeling du möter representeras av ett kort, så ju mer du spelar HordeCore, desto fler kort får du!

    Läs mer

    De bästa priserna för HordeCore

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om HordeCore

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev