Instant Gaming EU
 
 

Köp Axis & Allies 1942 Online

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är 1942, och kampen om överhöghet pågår i den digitala versionen av det klassiska Hasbro-brädspelet Axis & Allies 1942 Online. Ta dig an ett turordningsbaserat stort strategispel där du väljer sida och kämpar för att vinna det största kriget som mänskligheten någonsin har upplevt. Välj din nation: USA, Storbritannien och Sovjetunionen för de allierade och Tyskland och Japan för axeln.



    Axis & Allies 1942 Online Anpassar reglerna från den andra upplagan av brädspelet. Välj ditt spelscenario och land och börja sedan kampanjen på en gång. Eftersom det är digitalt behöver du inte ställa upp brädet eftersom allt är gjort åt dig. Instruktioner och verktygstips finns där för att hjälpa nybörjare att hitta rätt.



    Eftersom spelet är turordningsbaserat kan du spela det när din tid tillåter. Din krigsdagbok kommer att berätta historien om tidigare händelser så att du inte behöver titta på brädet hela tiden. I en rankad match kan du till och med vänta upp till 24 timmar på din tur.



    Utför strider som förstärks av grafik, medryckande musik och ljudeffekter. Spela solo mot en AI-motståndare eller spela som ett lag med vänner genom att lämna över kontrollen till en annan spelare. Cross-play med andra på en surfplatta, en dator, en Mac eller en Linux-maskin. Och om du känner behov av en riktig utmaning kan du testa dig själv mot några av de bästa Axis & Allies 1942 Online -spelarna i världen i officiella rankade säsonger. Valet är ditt!

    Läs mer

    De bästa priserna för Axis & Allies 1942 Online

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Axis & Allies 1942 Online

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev