Instant Gaming EU
 
 

Köp Neverwinter Nights: Enhanced Edition

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Neverwinter Nights: Enhanced Edition är ett populärt rollspel (RPG) som utvecklats av Beamdog. Med djupgående onlinespel, djup karaktärsanpassning och massor av äventyr och utmaningar, lägger Neverwinter Nights: Enhanced Edition till helt nya förbättrade funktioner till innehållet i Neverwinter Nights Diamond Edition.



    Berättelsen börjar med att den hotfulla onda armén som kallas King's Men invaderar staden Neverwinter vid mörkrets inbrott. Du tar på dig rollen som en äventyrare som dras in i krigsherrens intriger när han försöker ta över Norden med våld. Från och med nu är det upp till dig hur du bäst besegrar honom. Med sin imponerande grafik i kontrast till den levande fantasimiljön ger Neverwinter Nights: Enhanced Edition spelarna en unik upplevelse som inte liknar något annat videospel tidigare. Som en del av Biowares älskade RPG-serie har fansen kunnat njuta av fantastiska berättelser kompletterade med engagerande strider genom hela deras spelserie. Förutom helt nya klasser som Warlock och Shaman kan du också välja att spela en av de åtta ursprungliga klasserna från Neverwinter Nights: Enhanced Edition, som Barbarian eller Sorcerer. Neverwinter Nights: Enhanced Edition innehåller flera uppdateringar som förbättrar 2002 års version när det gäller grafik, ljud och spelmekanik. Bland dessa finns förbättrade grafikinställningar som gör att spelarna kan anpassa spelets utseende efter sina preferenser, fullständig remastring av alla musikspår som ger dem en förbättrad rikedom och nytt innehåll som en karaktärsgenerator för att skapa egna karaktärer och fullt stöd för modding.



    Oavsett om du är en erfaren veteran eller en helt ny spelare kommer Neverwinter Nights: Enhanced Edition att ge dig många timmars spelunderhållning med sina klassiska RPG-element i kombination med moderna funktioner och grafik.

    Läs mer

    De bästa priserna för Neverwinter Nights Enhanced Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Neverwinter Nights: Enhanced Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev