Eneba COM
 
 

Köp Shovel Knight Pocket Dungeon

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Shovel Knight Pocket Dungeon låter dig gräva djupt i en värld av skatter och äventyr. För första gången har Shovel Knight-serien fått ett spel som kombinerar pussellösning med actionspelande i skurkarlslite.



    Som Shovel Knight måste du matcha pusselbrickor genom att springa runt i ett rutnät. Du kan ramma fiender för att eliminera dem, men varje fiende har egna förmågor som matchar dina. Det är en enkel mekanik att lära sig men blir mer utmanande med tiden när fienderna blir starkare.



    Men Shovel Knight är inte ensam! Mer än 10 välbekanta allierade från Order of No Quarter följer med dig på ditt uppdrag. Spectral Knight kan läka genom att döda monster. Tinker Knight är fysiskt svag men kan skapa mekaniska rustningar som sliter sig igenom fiender. King Knight kan göra en axelträff från långt håll på bekostnad av sin egen hälsa. Lås upp varje riddare, lär dig deras förmågor och välj en som passar din spelstil. Du kommer också att samla in byte vid varje dungeonrun, så blanda och matcha föremål med karaktärerna för att förbereda dem för alla strider.



    Shovel Knight Pocket Dungeon är en djärv ny version av det klassiska Shovel Knight-spelet. Om humor, action och pussel är din grej kommer du definitivt att gilla den här titeln.

    Läs mer

    De bästa priserna för Shovel Knight Pocket Dungeon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Shovel Knight Pocket Dungeon

    TBoneBG
    TBoneBG
    2022 ođđj 15 09:49 dlcompare.com
    I loved Shovel Knight. This seems pretty interesting. definitely will check it out
    Jag älskade Shovel Knight. Det här verkar ganska intressant. Jag ska definitivt kolla in det.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev