BG PPC IG EN
 
 

Köp SCARF

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    SCARF är ett vackert äventyr om vad det innebär att bli en hjälte. Det här 3D-plattformsspelet förflyttar dig till en fantasivärld som du måste utforska. Spelet är fullt av vidsträckta landskap som skildrar olika världar. Var och en av dem innehåller olika utmaningar som du måste övervinna med den enda hjälpen av din scarf, som kommer att fungera som ett verktyg och din enda följeslagare i detta äventyr. Genom att använda den kommer du att kunna nå avlägsna platser och glida till avlägsna platser.



    SCARF är en episk berättelse med dig i centrum. Du kommer att lära dig vad som krävs för att vara en hjälte och vilka uppoffringar du måste göra för att bli det. Spelet är långsamt och låter dig fokusera på att njuta av de vackra scenarierna medan du löser de olika pussel och utmaningar som du ställs inför när du utforskar världen.



    När du går framåt i spelet kan du samla in samlarobjekt för att låsa upp ett alternativt slut på spelet om du vill. SCARF är ett uppslukande och stämningsfullt äventyr som låter dig upptäcka ditt sanna öde om du är tillräckligt modig.

    Läs mer

    De bästa priserna för SCARF

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om SCARF

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev