Instant Gaming EU
 
 

Köp Pokemon Legends: Arceus

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pokemon Legends: Arceus tar dig med på en resa till det förflutna för att samla nya och aldrig tidigare skådade Pokemon. Den mystiska Arceus skickar dig tillbaka i tiden till Hisui-regionen, som är baserad på Japans Hokkaido. Från din bas i Jubilife Village måste du åka på undersökningsuppdrag i flera områden, med målet att skapa regionens allra första Pokedex - en fullständig förteckning över Hisuis Pokemonpopulation!



    Pokemon Legends: Arceus är ett actionrollspel som behåller kärnan i spelet att hitta, fånga och träna Pokemon, men innehåller nya mekanismer för att hålla det hela fräscht. Precis som på Legend of Zelda: Breath of the Wild kan du utforska flera biomes som kryllar av vilda varelser. Du kan fånga vilda Pokemon genom att kasta en Pokeball på dem. När du har tränat en Pokemon till att bli din allierade kan du angripa alla vilda Pokemon genom att kasta en Pokeball som innehåller din allierade nära dem. Du kan också resa runt i landet genom att använda Pokemon som hästar. Men var försiktig, för nu kan du bli attackerad av vilda Pokemon. Om du tar för mycket skada kommer du att hamna tillbaka i din by.



    Tidsklyftan har fått flera Noble Pokemon att gå bärsärkagång, så du måste hitta var och en av dessa kraftfulla varelser, bekämpa dem och tämja dem så att de lugnar sig. Tillsammans med flera sidouppdrag och hundratals Pokemon att hitta och fånga kommer du att upptäcka att Pokemon Legends: Arceus är en episk resa från början till slut!

    Läs mer

    De bästa priserna för Pokemon Legends Arceus

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Pokemon Legends: Arceus

    Reccaman
    Reccaman
    2024 guov 5 12:36 dlcompare.fr
    Très bon pas en avent pour la licence et style de jeux qu'on aurai attendu depuis longtemps. Super jeux si c'était sortit sur la game cube (Vue les graphisme du jeux et le découpage en zone on pourrai croire un Jeux de la fin de la PS1 voir début PS2) Pour 60€ comme le prix de départ il vos mieux l'éviter mais pour 30€ sa vos le coup et tire sur la fibre nostalgique car c'est le jeux qu'on aurai tous voulus avoir il y a 20ans ;)
    Mycket bra steg i advent för den licens och stil av spel som vi har väntat på länge. Bra spel om det hade släppts på spelkuben (spelets grafik och uppdelningen i zoner gör att det ser ut som ett spel från slutet av PS1 eller början av PS2) För 60 € som startpris skulle det vara bättre att undvika det men för 30 € är det värt det och det drar på de nostalgiska hjärtsträngarna eftersom det är det spel vi alla ville ha för 20 år sedan ;)
    Perrino12
    Perrino12
    2022 guov 2 21:10 dlcompare.es
    No es perfecto, podría ser mucho mejor, pero dejando a un lado todo lo negativo es bastante entretenido y puede brindarte muchas horas de juego.
    Det är inte perfekt, det kunde vara mycket bättre, men bortsett från alla negativa aspekter är det ganska underhållande och kan ge dig många timmars spelande.
    Creeper2050
    Creeper2050
    2022 ođđj 23 11:09 dlcompare.es
    tengo muchas expectativas en este juego
    Jag har höga förväntningar på det här spelet
    cobragun
    cobragun
    2022 ođđj 22 11:32 dlcompare.fr
    Malgré des graphismes decevant je veux quand meme lui donner ça chance on verra bien l'ambiance et l'histoire on l'air agreable plus le combo open world pourquoi pas
    Jag tänker ge det en chans trots den besvikna grafiken, men vi får se vad som händer, stämningen och berättelsen ser bra ut, plus den öppna världen.
    Francisc546
    Francisc546
    2022 ođđj 18 00:01 dlcompare.com
    It's coming out so soon can't wait to play it
    Det kommer ut så snart och jag kan inte vänta på att få spela det.
    Reign
    Reign
    2022 ođđj 11 00:20 dlcompare.fr
    Alors, pour ma part je suis un grand déçu de Pokemon depuis Soleil et Lune. Maintenant, je suis content (au vu des trailers ou de ce qu'on l'a vu) de les voir prendre une direction un peu différente. Cela dit, ça reste Pokémon, une déception est vite arrivée...
    Jag har varit en stor besvikelse över Pokemon sedan Sun och Moon. Nu är jag glad (utifrån trailers eller vad vi har sett) att se dem ta en lite annorlunda riktning. Med det sagt är det fortfarande Pokemon, en besvikelse kan snabbt uppstå...
    Daniel 123
    Daniel 123
    2022 ođđj 10 00:07 dlcompare.es
    espero que sea un buen mundo abierto y pasar horas allí.
    Jag hoppas att det blir en bra öppen värld och att jag kan spendera timmar där.
    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2022 ođđj 9 17:09 dlcompare.com
    If you'ver always loved the pokemon game you definitely should play this.
    Om du alltid har älskat pokemon-spelen bör du definitivt spela det här.
    Verifierad kommentar
    61d9aad81aeae@mathys
    61d9aad81aeae@mathys
    2022 ođđj 8 16:29 dlcompare.fr
    J'ai vraiment hâte que Pokémon legends Arceus sorte car je suis énormemnt fan de cette saga, j'ai vu des images du jeu, il doit être un monstre de touts les jeux pokémon confondu.
    Jag kan inte vänta på att Pokémon Legends Arceus ska komma ut eftersom jag är ett stort fan av den här sagan, jag har sett bilder på spelet, det måste vara ett monster av alla Pokémon-spel.
    Gollaruk
    Gollaruk
    2022 ođđj 7 09:08 dlcompare.fr
    J'ai vraiment hâte que Pokémon legends Arceus sorte car je suis énormemnt fan de cette saga, j'ai vu des images du jeu, il doit être un monstre de touts les jeux pokémon confondu.
    Jag kan inte vänta på att Pokémon Legends Arceus ska komma ut eftersom jag är ett stort fan av den här sagan, jag har sett bilder på spelet, det måste vara ett monster av alla Pokémon-spel.
    Visa fler kommentarer
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev