Eneba COM
 
 

Köp Pokémon Sword

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I den nya delen av Pokémon-serien får du utforska ett nytt område som är fullt av helt nya Pokémons som du kan fånga och träna. Pokémon Sword har samma spelmekanik som sina föregångare, men det innehåller också en del nya funktioner som kommer att överraska dig och förbättra din upplevelse när du arbetar hårt för att bli den bästa Pokémon-tränaren.



    Den här gången reser vi till regionen Galar, som presenterar mycket varierande landskap, med landsbygdsområden, moderna städer, frodiga skogar och branta snöklädda berg. Människor och Pokémon lever tillsammans i den här regionen och arbetar hand i hand för att utveckla sin industri.

    I Galar kan du se stora städer med framträdande klassisk tegelarkitektur, bland andra stilar, samt en enorm modern stad i den norra delen av regionen, på snöiga berg. Den södra delen av Galar är mer lantlig eftersom det finns rikliga slätter med vackra blommor, kullar med vita geoglyfer, stora och vackra gröna dalar och vidsträckta vetefält.



    Många av Galars platser har arenor där Pokémon-strider hålls eftersom detta är den mest populära formen av underhållning i regionen.



    Pokémon-tränare som börjar sin resa i Galar får en av regionens tre ursprungliga Pokémon:



    Grookey (grässtartare): En busig schimpans-Pokémon som är full av gränslös nyfikenhet.

    Scorbunny (Fire Starter): En kanin-Pokémon som alltid springer omkring och är sprängfylld av energi.

    Sobble (Water Starter): En något blyg Water Lizard Pokémon som skjuter ut attacker när den gömmer sig i vattnet.



    En ny stridsmekanik, Dynamax, är en förmåga som förvandlar din Pokémon till en jätte i tre varv. Pokemon som är Dynamaxed får också tillgång till nya, speciella "Max Moves", som i sin tur bestäms av en Pokemons bredare uppsättning av rörelser. Dynamax kan användas en gång per strid och ökar din Pokemons kraft och utlöses av en separat knapp, likt Z-Moves. Du kan också para ihop dig med tre andra tränare (lokalt eller online) för att utkämpa vilda Dynamax-strider mot en gigantisk Pokemon, som du sedan kan fånga. Dessa möten kallas Max Raid Battles.



    Pokemon Sword and Shield ger också nya karaktärer, inklusive nya tränare och NPC:er. Möt nya karaktärer, inklusive Pokemon Champion Leon, Rival Hop, Professor Magnolia, hennes assistent Sonia och din första Gymledare Milo.

    Pokémon som är hemmahörande i spelets region kommer att kunna överföras till spelet från 3DS Pokémon Bank, Go och Let's Go Pikachu/Eevee via Pokémon Home-tjänsten.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pokémon Sword

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Pokémon Sword

    Reccaman
    Reccaman
    2024 guov 5 12:42 dlcompare.fr
    Sa reste une pokemon.1er test pour eux d'un monde ouvert avec la zone de départ. Niveau graphime c'est loin d'être réussi et des pokemon bug dans cette "zone ouvert". Mais bon c'est pokemon on leur pardonne tout et espére avoir mieux la prochaine foi ^^
    Det är fortfarande ett pokemon.1st-test för dem av en öppen värld med startzonen. Nivågrafik är långt ifrån framgångsrik och pokemon buggar i detta "öppna område". Men bra det är pokemon vi förlåter dem allt och hoppas att ha bättre nästa gång ^ ^.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev