Eneba COM
 
 

Köp Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rädda Pokémon i knipa i Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX. I spelet, som är en Nintendo Switch-remake av originalspelet, får du ta på dig Pokémon-kroppen och komma in i ett samhälle som helt och hållet styrs av de söta små monstren. Eftersom olika Pokémon har hamnat i trubbel i fängelsehålor är det upp till dig att gå in och rädda dem.



    Build your rescue team. Rekrytera andra Pokémon till ditt team. Varje Pokémon kan använda de fyra färdigheter som de kan. Du måste fundera på vilken medlem som är rätt för det jobb du har valt och den fängelsehåla som ligger framför dig för att ditt uppdrag ska lyckas.



    Train your members. Du kan inte lyckas med jobben utan att bli bättre. Förbättra dina medlemmar genom att bygga lagläger där dina Pokémon kan ta skydd och träna sina färdigheter.



    Delve into dungeons. Utforska olika typer av fängelsehålor för att rädda strandade Pokémon. Kämpa mot andra fientliga Pokémon i turordningsbaserade strider. Använd dina kunskaper om Pokémon styrkor, svagheter och sällsynta egenskaper för att nå seger.



    Get online help. Alla behöver hjälp ibland. Om du är i knipa kan du skicka en räddningsbegäran online som andra spelare kan svara på. Plocka upp Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX och börja rädda strandade Pokémon. De räknar alla med dig!

    Läs mer

    De bästa priserna för Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev