Eneba COM
 
 

Köp Cursed to Golf

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Cursed to Golf är du en idrottsman som är fångad i golfens skärseld och tvingas spela tills du äntligen kan ta dig upp. Det finns en god nyhet: det finns ingen annanstans än uppåt!



    En olycka har tagit dig från en internationell turnering och kastat dig i Golf Purgatory. Det enda sättet för dig att återvända till din dödliga spole är att spela dig igenom underjordens knepigaste banor. Du behöver inte gå igenom dem ensam - med dig har du den spöklika Legendary Caddy, som ger dig råd och hjälper dig att fly från detta galna liv efter döden.



    Cursed to Golf kombinerar det traditionella golfspelet med roguelike-element. Du måste lösa dessa pussel på golfbanan inom PAR-räkningen, annars hamnar du tillbaka där du började!



    Banan kommer inte att göra det lätt för dig. Mellan dig och hålet finns sådana hinder som högpresterande fläktar, spikar, djupt vatten, sandfällor, dynamit, teleportörer och mycket mer.



    Du måste använda varje tillgänglig fördel som finns för att lyckas. Med Birdie-vyn kan du skanna hela banan och se vilka utmaningar som väntar dig. Om du träffar guld- och silvershotidolerna kommer du att få tillbaka vissa av dina skott. Använd power-up Ace-kort för att ge din boll förmågor: Scattershot, U-Turn, Rocketball och Mulligans hjälper dig att träffa det där söta hole in one! Är du redo att träffa green i Cursed to Golf?

    Läs mer

    De bästa priserna för Cursed to Golf

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Cursed to Golf

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev