Instant Gaming EU
 
 

Köp Return to Monkey Island

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Trettiotvå år efter det ursprungliga Monkey Island och 13 år efter Tales of Monkey Island får vi äntligen se en återkomst till denna galna och älskade spelserie. Return to Monkey Island har samma talanger som i originalet som gör sin triumfatoriska återkomst i vad som garanterat kommer att bli ännu en skrattretande succé.



    Seriens skapare Ron Gilbert återvänder som regissör och manusförfattare tillsammans med Dave Grossman, som var med och skrev originalet till Monkey Island. Dessutom återvänder Dominic Armato, den ursprungliga rösten till huvudpersonen, den olyckliga wannabe-piraten Guybrush Threepwood. Slutligen har vi också kompositörerna Michael Land, Peter McConnel och Clint Bajakian.



    I det ursprungliga Monkey Island-spelet är det Guybrush Threepwood som försöker bli den mest ökända piraten i området. I processen måste han motarbeta den onda zombiepiraten LeChuck och vinna sin älskade Elaine Marleys hjärta. Som Threepwood måste du utforska det fiktiva "Tri-Island Area" i Karibien, upptäcka hemligheter, lösa roliga pussel, korsa svärd och utbyta förolämpningar med odöda pirater. Det är toppen av LucasArts komiska äventyr och Return to Monkey Island kommer att bli en återkomst till formen för serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Return to Monkey Island

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Return to Monkey Island

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev