BG PPC IG EN
 
 

Köp DNF Duel

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Återupplev striderna i det populära Dungeon and Fighter med DNF Duel, ett 2,5D-kampspel med karaktärer från det ursprungliga rollspelet. Kämpa som en av 16 älskade DNF-karaktärer för att ta dig till mästerskapet och bli mästare i Ultimate Will!



    Spela som någon av de flashiga och kraftfulla DNF-kämparna: Berserker, Striker, Grappler, Inquisitor, Dragon Knight, Ranger, Hitman, Kunoichi, Enchantress, Vanguard, Swift Master, Ghostblade, Troubleshooter, Crusader och Launcher. Du kan också låsa upp en hemlig karaktär! Kämpa på vackra och detaljerade scener som är hämtade från 17 år av DNF-berättelser: Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Ghent City of God, Saint Horn, Zelva och Ruins.



    Varje karaktär har sina egna signaturrörelser och förmågor, men dessa kan intensifieras med deras Awakening-effekter. Kämpa med häpnadsväckande combos och strategier samtidigt som du håller ett öga på din MP-mätare och White Damage-mätare. Det är aldrig över förrän en av kämparna är utslagen.



    Du kan spela en DNF Duel med fyra lägen: Free Battle, Story Mode, Arcade och Survival. Du kan också spela rankade matcher och låta systemet välja spelare åt dig. Oavsett vad du väljer är det viktigaste för dig att ta hem segern!

    Läs mer

    De bästa priserna för DNF Duel

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om DNF Duel

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev