Instant Gaming EU
 
 

Köp Aliens: Dark Descent

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stå inför en terror som är svartare än rymdens djup i Aliens: Dark Descent. Ett gruppbaserat FPS för en spelare där du är ledare för en grupp Colonial Marines som skickas ut på ett uppdrag för att stoppa det utomjordiska hotet från att sprida sig i en koloni på månen Lethe.



    Du har total kontroll över din grupp. Beordra dem att inta strategiska positioner och försvara sig mot alla hot. Hantera dina soldaters utrustning, hälsa och förnuft för att förhindra död eller mentala sammanbrott.



    Använd stormgevär, flamkastare, torn och rörelsespårare. Sätt upp en säker zon och en omkrets för att försvara den. Upptäck hemligheter i en beständig värld och var hela tiden på alerten för hot.



    Och det kommer att finnas gott om hot. Du kommer att möta de ikoniska monstren från Alien-franchisen: facehuggers, pretorianer, drottningar och mycket mer. Du kommer också att möta mänskligt motstånd i form av skurkaktiga kommandosoldater från megakorpet Weyland-Yutani. Slutligen kommer du att möta ett tidigare okänt men skrämmande biomekaniskt hot. Var på din vakt - du kontrollerar en grupp i Aliens: Dark Descent, men dina fiender är legio.

    Läs mer

    De bästa priserna för Aliens Dark Descent

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Aliens: Dark Descent

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev