Instant Gaming EU
 
 

Köp Decarnation

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

     



    Upplev sinnesbrytande skräck som går på gränsen mellan drömmar och verklighet. Decarnation är ett 2D-skräckspel som berättar en känslomässig historia samtidigt som det bjuder på Lovecraftianska miljöer, groteska monster och surrealistiska pussel.



    Spelet följer Gloria, en kämpande cabaretdansare som bor i 1990-talets Paris. Vid ett vägskäl på grund av sitt oroliga arbetsliv, sin ekonomi och sina relationer bestämmer hon sig för att ta sig an ett performanceprojekt som beställts av en mystisk välgörare. Vad som händer härnäst för henne till gränsen till sinnessjukdom när hon kämpar för att skilja verklighet från mardröm.



    Decarnation följer många troper och mekanismer från överlevnadsspel, som att slåss mot eller undvika monster, lösa olika pussel och slåss mot groteska bossar. Du spelar också olika minispel som stämmer överens med verkliga händelser, som att spela ett beatspel för att efterlikna dans på en cabaret.



    Kärnan i Decarnation är Glorias personliga kamp för överlevnad. När gränsen mellan drömmar och verklighet suddas ut upptäcker hon att nyckelelement i hennes verkliga liv kan hjälpa henne att förgöra monstren i hennes undermedvetna, medan utmaningar i det verkliga livet skapar nya fiender i hennes drömmar. Det är upp till dig att hjälpa henne att få ihop sitt förnuft och komma levande ur den här upplevelsen. Hennes resa är en själslig upplevelse som får dig att gissa vad som är verkligt och vad som inte är det ända till slutet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Decarnation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Decarnation

    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Shiro Unlimited
    • Utvecklare : Atelier QDB
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2023 miessemánnu 31
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev