Instant Gaming EU
 
 

Köp Way of the Hunter

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om jakt är din passion kan du på Way of the Hunter uppleva upplevelsen fullt ut. Flytta till din jaktstuga i vildmarken och utforska det omgivande området medan du jagar byten i detta simuleringsspel. Way of the Hunter utspelar sig i en öppen värld som representerar territorier från Europa och USA. I denna uppslukande upplevelse använder du realistiska vapen för att sätta dina färdigheter på prov och jaga djur. Spelet innehåller ett stort antal arter som du kan lägga till i din troféhall och använder realistiska modeller för att ge dem liv som en trogen representation av djurens vilda liv.



    Way of the Hunter har realistisk ballistisk fysik och en dag/natt-cykel som är föremål för väderförändringar för att ge en realistisk jaktupplevelse. Dina troféer kommer att kategoriseras av ett komplext system och du kommer att kunna sälja köttet för att finansiera ditt sätt att leva som jägare och köpa nya vapen, utrustning med mera. Spelet är så verkligt som det kan bli när det gäller jaktmekanik och låter dig granska dina prestationer med olika verktyg som inkluderar analys av blodstänk och en kulkamera.



    Du kan också anpassa dina preferenser i spelet för att skapa en skräddarsydd upplevelse. Oavsett om du föredrar att njuta av nöjet att jaga med total frihet eller om du vill fördjupa dig i en spännande berättelse där du tar rollen som chef för ett jaktligt familjeföretag är Way of the Hunter det perfekta valet för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Way of the Hunter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Way of the Hunter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev