Instant Gaming EU
 
 

Köp Supernova Tactics

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Du är allt som står mellan desperata civila och förintelse i Supernova Tactics, , ett strategiskt självfallsspel i en rymdkoloni. Spela ett spel där oddsen fortsätter att stapla mot dig och du måste använda taktik för att rädda mänskligheten från invaderande utomjordingar.



    Invånarna flyr till rymdskeppet Exodus och det är din uppgift att försvara dem när de evakueras. Tillsammans med dig finns general Praxis, ledare för armén. Om fienden når honom och han omkommer i strid är din flykt över. För dig är det en kapplöpning mot tiden. Du måste samla ihop så många enheter som möjligt från en slumpmässig lista. Tar det för lång tid kan fiendens arméer skala högre och bli starkare och överväldigar dig.



    Allt är dock inte förlorat även om du förlorar. Du kan få permanenta uppgraderingar som gör dig starkare i nästa körning. Du kan också få guld och slumpmässigt fördelat byte från fallna fiender och köpa uppgraderingar i den lokala butiken för att förbereda dig för nästa våg av inkräktare. Inga två körningar är någonsin likadana eftersom spelet slumpmässigt fördelar ditt byte och dina fiender.



    Om du har bemästrat svårighetsgraden Normal kan du också höja utmaningsnivån hela vägen till Impossible. Antalet nivåer är oändligt - det är bara en fråga om hur länge du orkar. Är du tillräckligt skicklig för att försvara din stad i Supernova Tactics?

    Läs mer

    De bästa priserna för Supernova Tactics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Supernova Tactics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev