Instant Gaming EU
 
 

Köp It's Only Money

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hoppa in i ett rollspel med öppen värld där brottslighet faktiskt lönar sig i It’s Only Money. Du bor i Rockhaven City, men du har kastats ut från ditt hem när den nytillträdda borgmästaren bestämde att du är för fattig för att bo i deras samhälle. Istället har du flyttats till Undercity, inte den trevligaste platsen att bo på. Men säg aldrig dö - du och dina medboende har bestämt att det är dags för lite god gammaldags hämnd.



    Vandra runt i världen på ytan för att sprida kaos över Rockhaven. Stjäl från de rika, förstör offentlig egendom, koppla upp bilar och åk en sväng, bråka med lokalbefolkningen och polisen och gör allt du kan för att skämma ut borgmästaren. Få ner hans företagskumpaner för att få ut rejält med pengar.



    När du är tillräckligt rik kan du köpa egna hus, kläder och företag. Börja flytta människor från understaden tillbaka till ytan. Skaffa företag för att få en stadig inkomst och befästa din plats i samhället.



    Du kan spela It’s Only Money med tre andra vänner. Stjäl tillsammans, köp tillsammans och spela vilda PvP-matcher tillsammans där ni klär ut er till sopkärl och andra vanliga gatuobjekt. Det är ett vilt liv i Rockhaven, men du vill helst inte vara någon annanstans än här. Det är dags att ta tillbaka staden!

    Läs mer

    De bästa priserna för It's Only Money

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om It's Only Money

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev