Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Cube: Edge

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Cube: Edge är ett 2D-plattformsspel där du ställs mot en utomjordisk invasion. Planet Cube invaderas av mystiska krafter med okänt ursprung, och en liten tekniker vid namn Edge är dess enda hopp om räddning. Spelet bjuder på snabb plattformsaction när du navigerar genom en rad scenarier fulla av fiender och fällor. Som ett plattformsspel med hög precision är spelet lätt att lära sig men svårt att bemästra. Perfekt tajmning av hopp, skott och undanmanövrar är nyckeln till att klara alla utmaningar som spelet ställer dig inför.



    Med omsorgsfullt utformad pixelgrafik och filmiska scener ger Planet Cube: Edge dig en unik visuell upplevelse. Från animationerna till karaktärernas sprites och scenarierna ser allt i spelet snyggt ut och har polerats till det yttersta.



    Planet Cube: Edge har ett spännande och frenetiskt gameplay som är perfekt för dig som letar efter en adrenalinpumpande upplevelse som sätter din skicklighet på prov på varje skärm. I spelet kommer du också att träffa ett färgstarkt persongalleri medan du försöker ta reda på vem som ligger bakom invasionen av ditt hemland och hur du kan besegra inkräktarna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Planet Cube Edge

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Planet Cube: Edge

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev