Instant Gaming EU
 
 

Köp Goons: Legends & Mayhem

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Goons: Legends & Mayhem är en unik blandning av arkadhockey och beat 'em up-spel i olika temanivåer med motståndarlag av hjältar med unika förmågor. Spelarna ger sig ut på ett episkt äventyr i kungariket Zambonia, där hockey är kärnan i allt. I spelet kan du delta i utmanande hockeymatcher i en mängd olika lagbaserade lägen, inklusive 2v2 mot en ensam målvakt eller 3v3.



    I Goons: Legends & Mayhem kan du välja mellan åtta unika karaktärer uppdelade i tre klasser. Sharpshooter, Enforcer och Wingman har alla olika roller och sina egna förmågor och unika egenskaper. När du tar dig igenom spelet kan du höja nivån på dina karaktärer och anpassa dem med en mängd olika unika emote-stickers och skins.



    I Goons: Legends & Mayhem kan du också välja att spela i Story Mode, där du ställs mot en rad målvakter i utmanande matcher som kommer att sätta din hockeyteknik på prov.



    Med färgglad grafik och massor av action bjuder Goons: Legends & Mayhem en spännande samarbetsupplevelse inspirerad av hockey som bjuder på massor av skoj.

    Läs mer

    De bästa priserna för Goons Legends & Mayhem

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Goons: Legends & Mayhem

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev