Eneba COM
 
 

Köp Rising Lords

  • PC
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli medeltida med Rising Lords, ett turordningsbaserat strategispel där du styr över ditt eget fideikommiss med hjälp av kort- och spelbrädesmekanik. Styr över dina riddare och livegna och använd dem för att främja dina egna ambitioner - eller ta hand om dem och se dem blomstra!



    Ta hand om ditt land. Samla in skatter från ditt folk och sätt pengarna i arbete genom att resa arméer, köpa vapen till soldaterna och försvara dina städer. Befordra bönder till riddare och skicka iväg dem i krig. Men var försiktig - om du misshandlar ditt folk kan det sluta med att du får ett uppror på halsen.



    Välj att spela i kampanjläget eller att slåss mot tre andra spelare i flerspelarläget. Ta itu med andra lorder som kan ha planer på ditt territorium. Om diplomatin inte fungerar måste du gå ut i krig.



    Konsten i Rising Lords ser ut som en levande, andasande medeltida gobeläng. Kämpa med hjälp av ett kortbaserat stridssystem som utspelar sig på en rutnätskarta. Var uppmärksam på truppsammansättning, terräng och försvar eftersom dessa faktorer kommer att spela in när du avgör segern. Slåss mot och manövrera fiendens styrkor för att vinna dagen. Det är dags att samla dina styrkor på Rising Lords!

    Läs mer

    De bästa priserna för Rising Lords

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Rising Lords

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev