Instant Gaming EU
 
 

Köp Holomento

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Holomento är ett roguelike actionrollspel där du måste resa genom ett hemsökt land och på något sätt återuppbygga det.



    Välkommen till Eventide Hollow, en hemsökt plats som har drabbats av en förbannelse som härstammar från en bok som kallas Holomento. Boken fastnar på varje person som kommer in i Hollow. De som dör i detta land får sina själar absorberade av Holomento. Men boken är också ett sätt att skydda sig mot sin egen förbannelse, för Holomento låter dig skriva din egen berättelse som en av många generationer av mäktiga resenärer.



    Som Traveler måste du gå in i Eventide Hollow och möta dess myriad av fiender. Men frukta inte - du är väl förtrogen med magi och vapen. Du kan svinga en mängd dödliga och till och med otraditionella vapen för att skapa förödelse hos dina fiender. Du kan också välja en startklass, där varje klass bestämmer dina vapen och hur du hanterar Hollow's många faror.



    Du kan också upptäcka människor som lever bland Hollow-ruinerna, vilket öppnar upp en storslagen möjlighet. Du kan återuppbygga butiker och byggnader och ge de människor som bor där ett nytt liv. För varje affär som du tar tillbaka kan du köpa föremål som ger dig större styrka och överlevnadsförmåga mot de faror som väntar dig. Du kan till och med investera i Stonk Market för bättre avkastning!



    Vågar du anta utmaningen på Holomento och återuppbygga Eventide Hollow?

    Läs mer

    De bästa priserna för Holomento

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Holomento

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev